zwanger

Waxen als je zwanger bent? Dat kan!

Natuurlijk is je zwangerschap een spannende tijd en leef je mentaal en fysiek toe naar de bevalling. Bij The Wax Bar zijn we er trots op dat we al vele vrouwen hebben mogen helpen om met net dat beetje extra zelfvertrouwen die tijd in te gaan.

Waxen tijdens de zwangerschap

Ook tijdens je zwangerschap wil jij je op en top verzorgd voelen, dat begrijpen wij heel goed. Lucky you, want tijdens de zwangerschapsmaanden kun je je gewoon laten waxen! Bij The Wax Bar gebruiken we Supreme Wax. Deze hotwax is speciaal ontwikkeld voor ieder huiddtype en belast de huid stukken minder dan strip wax. Wel zo fijn tijdens de zwangerschapsmaanden, dan heb je immers al genoeg andere kwaaltjes om mee te dealen.

Geen gedoe met scheermesjes

Zeker tijdens de laatste maanden van je zwangerschap wordt het scheren van de benen en bikinilijn steeds lastiger. Waxen is dan een goede oplossing. Geef je over aan onze Wax Technician en geniet vervolgens minimaal twee weken van een volledig gladde huid. Ook komen de haartjes stukken zachter terug én heb je minder last van rode bultjes en irritaties.

Waxen na de zwangerschap

Ook als je tijdens je verlof na de geboorte van je baby weer langzaam aan ‘de oude’ wilt worden, kan het fijn zijn om ook weer te starten met je vaste waxbehandeling. Laat het ons weten wanneer jij (weer) toe bent aan je vaste waxbehandelingen. Voordat je met zwangerschapsverlof gaat kan je bij jouw Wax Technician een kaart ontvangen, die je korting geeft op je eerste behandeling na de geboorte van je kindje. 

Geniet van de zwangerschap en hopelijk tot snel!

Veel bewondering voor alle moeders -x- The Wax Bar