Billen waxen

Bottom Wax

Billen waxen

Als je je billen wilt laten waxen maar niet je bilnaad is dit de behandeling voor jou. In een mum van tijd zorgen de Wax Technicians ervoor dat jij met een mooie gladde en schone huid weer op de stoep staat. Maak nu een afspraak bij The Wax Bar!

Billen waxen of harsen

Als jij ervoor kiest om je billen te laten waxen, heb je een mooier, gladder en frisser resultaat. Bij The Wax Bar zul jij ervaren dat het waxen van de benen een stuk minder pijnlijke ervaring is dan gedacht. Een ouderwetse harsbehandeling is namelijk vele male pijnlijker, omdat er gebruik wordt gemaakt van verouderde hars, welke niet alleen de haren, maar ook aan de huid blijft kleven. De wax van The Wax Bar hecht zich alleen aan de haren, waardoor jouw huid veel minder te verduren heeft.

Billen waxen bij The Wax Bar

Wanneer jij je billen wilt laten waxen is The Wax Bar de geschikte plek. Dit komt omdat wij enkel werken met professionals. Wij verzorgen de opleiding van onze medewerkers zelf, waardoor we zeker weten dat jouw billen de aandacht krijgen die ze verdienen. Ook is The Wax Bar in verschillende plaatsen te vinden, waardoor er altijd een locatie bij jou in de buurt is.