Bottom + Bottom Line Wax

Bottom + Bottom Line Wax

Bottom + Bottom Line Wax

Vind jij het ook zo lastig om zelf je billen en bilnaad te scheren en heb je daarna ook nog eens last van uitslag en rode bultjes? Door een professionele behandeling bij The Wax Bar te laten doen, hoef je er zelf geen aandacht geen aan te besteden en heb jij ook nog een eens een mooi glad en fris resultaat.

Wat is een Bottom + Bottom Line Wax?

Bij een Bottom Wax en Bottom Line waxen wij jouw hele billen en bilnaad. Zowel voor mannen als vrouwen is dit een hele fijne behandeling. Een Bottom Wax en Bottom Line is één van onze meest geboekte behandelingen en staat daarom ook in onze top 5. Daarnaast is dit pakket perfect als voorbereiding voor jouw zomervakantie. Door geen losse behandelingen, maar dit pakket te boeken profiteer jij ook nog eens van voordeel. 

Waarom een Bottom + Bottom Line Wax?

Na een waxbehandeling blijven je haartjes ongeveer twee weken weg en groeien zachter en dunner terug. Na vier tot zes weken kan je opnieuw de Bottom Wax en Bottom Line inplannen. Een pakket behandeling kan voor jou prettig zijn, omdat je, in tegenstelling tot het scheren en harsen van je lichaam, stukken minder last krijgt van rode bultjes en een geïrriteerde huid. Verzorg je lichaam na een behandeling goed om onze verzorgingsproducten, zoals een Aleppo Cube of Desert Date Dry Oil geniet van een optimaal wax resultaat.