Brazilian wax

Zowel vrouwen als mannen

Bij de Brazilian Wax wordt een meer intiem gedeelte, namelijk de schaamstreek, gewaxt. Dat het waxen van de intiemere gedeeltes steeds populairder wordt als ontharingsmethode, merken wij vooral aan deze behandeling. De Brazilian Wax is namelijk de meest uitgevoerde behandeling in The Wax Bar. Zowel vrouwen als mannen kiezen voor deze behandeling. Naast de Brazilian Wax voor vrouwen hebben we namelijk ook de Male Braz Wax voor mannen. Beiden zijn erg populair omdat het een super glad en verzorgd gevoel geeft.

Is een Brazilian wax pijnlijk

De Brazilian Wax wordt regelmatig gezien als een pijnlijke behandeling. Dit valt echter alles mee! Vaak vergelijkt men een waxbehandeling met het harsen van het lichaam. Een wax behandeling is echter vele malen minder pijnlijk omdat de wax niet aan de huid hecht. Door de professionaliteit en de unieke Hot Wax, die The Wax Bar gebruikt voor de Brazilian Wax, wordt deze behandeling zo semi-pijnloos als mogelijk.

button (2)

Een Brazilian wax in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Noordwijk of Amersfoort

Ben jij benieuwd naar het resultaat van de Brazilian Wax of de Male Brazilian? Plan dan snel een afspraak in bij een van onze vestigingen. Heb je vragen over een van deze behandelingen? Neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt.

Schermafbeelding 2015-08-07 om 12.12.10