huub

Wat is een malebrazilian wax?

Hoe werkt een boyzilian? 

Een male brazilian of een male brazilian wax is een brazilian wax voor mannen. Heren die kiezen voor een male brazilian waxbehandeling laten de gehele schaamstreek ontharen. Bij het ontharen van de mannelijke schaamstreek worden alle haren van de penis, scrotum, bilnaad, liezen, anus en het schaambeen nauwkeurig en professioneel verwijderd. Neem een kijkje tussen onze behandelingen en boek een male brazilian!

Voordat onze Wax Technician beginnen aan een male brazilian waxbehandeling wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Nadat je je in de kleedkamer hebt opgefrist en omgekleed, legt de Wax Technician stap voor stap uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Gemiddeld duurt een male brazilian behandeling bij The Wax Bar 20 minuten. Hoewel het male brazilian waxen de eerste keer wat onwennig zal zijn, zul je merken dat je je al snel op je gemak voelt tijdens een waxbehandeling. Drink nog een kopje koffie na de behandeling en maak alvast een nieuwe afspraak!

Waxen voor mannen gebruikelijk?

Tegenwoordig laten steeds meer heren hun schaamstreek ontharen met warme wax. Zo is maar liefst 40% van de klanten van The Wax Bar van het mannelijke geslacht! Naast een male brazilian waxbehandeling komen de mannelijke klanten veelal naar The Wax Bar voor het laten ontharen van de rug, borst, schouders en buik.

“Heb jij de ballen om je intieme delen door onze Wax Technicians te laten waxen?”

Naast een male brazilian en het waxen van de rug, borst, schouders en buik, is het laten waxen van de benen erg populair onder de sporters. Zo krijgt de fanatieke wielrenner minder snel infecties bij een val als de benen onthaard zijn en zorgen gladde benen bij een zwemmer voor minder weerstand in het water. Tevens worden sportmassages als prettiger ervaren op een gladde huid. Lees meer over onze waxbehandelingen voor mannen.

Volg ons op social media:

Instagram
Facebook