huub

Wat is een Boyzilian Wax?

Een boyzilian of een boyzilian wax is de mannelijke versie van de brazilian wax. Heren die kiezen voor een boyzilian waxbehandeling laten de gehele schaamstreek ontharen. Bij het ontharen van de mannelijke schaamstreek worden alle haren van de penis, scrotum, bilnaad, liezen, anus en het schaambeen nauwkeurig en professioneel verwijderd. In ons menu kun je deze behandeling terugvinden onder de naam male brazilian wax.

Voordat onze Wax Technician beginnen aan een boyzilian waxbehandeling wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Nadat je je in de kleedkamer hebt opgefrist en omgekleed, legt de Wax Technician stap voor stap uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Gemiddeld duurt een boyzilian behandeling bij The Wax Bar 20 minuten. Hoewel het boyzilian waxen de eerste keer wat onwennig zal zijn, zul je merken dat je je al snel op je gemak voelt tijdens een waxbehandeling. Drink nog een kopje koffie na de behandeling en maak alvast een nieuwe afspraak!

“Heb jij de ballen om je intieme delen door onze Wax Technicians te laten waxen?”

Tegenwoordig laten steeds meer heren hun schaamstreek ontharen met warme wax. Zo is maar liefst 40% van de klanten van The Wax Bar van het mannelijke geslacht! Naast een boyzilian waxbehandeling komen de mannelijke klanten veelal naar The Wax Bar voor het laten ontharen van de rug, borst, schouders en buik.

Verder is het laten waxen van de benen erg populair onder de sportende. Zo krijgt de fanatieke wielrenner minder infecties bij een val als de benen onthaard zijn en zorgen gladde benen bij een zwemmer voor minder weerstand in het water. Tevens worden sportmassages als prettiger ervaren op een gladde huid. Lees hier meer over onze waxbehandelingen voor mannen.