bar E

Eerste keer waxen

Misschien verwijder jij je ongewenste haar ook nog met een scheermesje. Dit zorgt vaak voor vervelende rode irritaties op de huid. Ontharingscrème en harsstrips worden ook vaak gebruikt. Maar waarom stap je niet eens uit jouw comfort zone en laat je het professioneel waxen? Het kan natuurlijk spannend zijn om de stap te nemen, maar zodra je de deur van The Wax Bar binnenstapt verdwijnt dat gevoel. Binnen kun je wat te drinken pakken en rustig wachten tot je aan de beurt bent. Je wordt door de hele behandeling begeleid door een van onze Wax Technicians, op je gemak gesteld en op de hoogte gebracht van wat er gaat gebeuren en hoe je de huid na de behandeling het beste kunt verzorgen.

Belangrijk om te weten is dat je haar minimaal 0,5 cm lang moet zijn om te kunnen waxen, dat is ongeveer de lengte van een droge rijstkorrel. Om dit te halen moet je twee tot drie weken je haar laten groeien en dus niet scheren, trimmen of epileren. Na de eerste waxbehandeling kun je al wat sneller haartjes terugverwachten. Door te scheren komen je haartjes in andere groeifasen terecht ten opzichte van elkaar. Dit betekent dat het ene haartje eerder begint te groeien dan de ander. Door regelmatig te waxen (en tussendoor niet meer te scheren) komen de haartjes na elke behandeling steeds meer in dezelfde groeifase en blijven ze steeds wat langer weg. De haartjes komen ook zachter en dunner terug dan voorheen. Genoeg redenen om het een keer uit te proberen dus!

Onlangs kwam Demi bij ons langs voor haar eerste waxbehandeling. Ben je benieuwd hoe zo’n waxbehandeling in z’n gang gaat? Bekijk dan hieronder haar vlog om te horen hoe haar eerste ervaring was bij The Wax Bar.

“Ik ga me laten waxen, maar heb dit nog nooit eerder gedaan!”

Vlogster Demi van Beijnen liet haar benen waxen bij onze vestiging in Breda. In de vlog neemt ze je mee naar haar afspraak en deelt ze haar ervaringen met je. Demi: “Ik ga vandaag mijn benen laten waxen en ik ben heel benieuwd want ik heb dit nog nooit eerder gedaan! Dus ik weet niet of het pijn doet of niet; ik weet écht niet wat ik ga voelen!”.

“Het was super gezellig, echt heel erg leuk. Dus dat verdoofde ook een beetje de pijn. Over zes weken heb ik weer een afspraak gemaakt voor mijn benen. Aankomende zaterdag ga ik langs voor een brazilian wax en ik hoop dat dit niet te veel pijn gaat doen. Ik vind waxen een ideale oplossing: je haartjes blijven lang weg en op sommige plekken komt het helemaal niet meer terug. Wel moet ik consequent zijn met het maken van een afspraak, zodat ik ook terug blijf gaan voor een nieuwe waxbehandeling.” Demi sluit haar vlog af met de woorden: “Nu ga ik eerst even drie uur lang aan mijn benen voelen hoe zacht ze zijn!”

Maak een afspraak voor je eerste waxbehandeling!

Wil je meer weten over de eerste keer waxen? Neem dan contact op met Customer Support via 085-0403607.Wij helpen je graag met de voorbereidingen op je eerste waxbehandeling. Ook voor advies en meer informatie over onze werkwijze, onze waxbehandelingen, of het maken van een afspraak kun je ons bereiken! Leg jij je scheermesjes weg en kom je voor het eerst kijken hoe waxen je bevalt? Maak via de website hier snel je eerste afspraak  of bel 085-0403607!

Volg ons op social media:

Instagram
Facebook