Chest + Belly + Male Brazilian Wax

Chest + Belly + Male Brazilian Wax

Chest + Belly + Male Brazilian Wax

Als man kun je last hebben van je haargroei op de borst, buik en schaamstreek, dit pakket kan voor jou een uitkomst zijn. Bij The Wax Bar waxen wij al jouw haar in één keer en hoef je er zelf geen aandacht aan te besteden. Wij zorgen dat jij een professionele waxbehandeling krijgt waarna jij kan genieten van een mooi, glad en fris resultaat.

Wat is Chest + Belly + Male Brazilian Wax?

Bij dit pakket waxen wij je borst, buik en schaamstreek. Daarbij waxen wij ook je bilnaad. Dit pakket is veel favoriet bij onze mannelijke klanten en door deze behandeling als pakketten te boeken en niet als losse behandelingen profiteer jij ook nog eens van voordeel.

Waarom Chest + Belly + Male Brazilian?

Na een waxbehandeling blijven je haartjes minstens twee weken weg. Na vier tot zes weken kun je opnieuw dit pakket inplannen. Een pakket behandeling kun voor jou prettig zijn, omdat je, in tegenstelling tot het scheren en harsen van je lichaam, stukken minder last krijgt van rode bultjes en een geïrriteerde huid. Verzorg je lichaam na een behandeling goed om onze verzorgingsproducten, zoals een Aleppo Cube of Dry Oil en geniet van een optimaal wax resultaat.