Full body wax

Full body wax

Wil je in een glad en fris gevoel over je hele lichaam zonder last te krijgen van rode bultjes en stoppels? Met een full body wax ben je in korte tijd verlost van je lichaamshaartjes en geniet je van een gladde huid.

Wat is een full body wax?

Tijdens een full body wax wordt je lichaam van de nek naar beneden volledig gewaxt. Ofwel: je borst, buik, rug, benen, schaamstreek, oksels en armen krijgen een professionele wax behandeling. Uiteraard kun je altijd kiezen om lichaamsdelen niet te laten waxen of juist toe te voegen aan je behandeling, zoals het waxen van de wenkbrauwen of de bovenlip.

button (2)

Waarom body waxing?

Na een waxbehandeling blijven je haartjes minstens twee weken weg. Na vier tot zes weken kun je opnieuw een body wax behandeling inplannen. Body waxing kan erg prettig zijn omdat je, in tegenstelling tot het scheren of harsen van je lichaam, stukken minder last krijgt van rode bultjes en een geïrriteerde huid. Verzorg je lichaam na een behandeling goed met onze verzorgingsproducten en geniet van een optimaal wax resultaat. Een full body wax is ideaal in de zomerperiode of als je van plan bent lekker op vakantie te gaan.

Bij The Wax Bar kun je je lichaam laten waxen op een uiterst professionele manier. Wil je meer informatie over een full body wax of één van onze andere waxbehandelingen? Neem gerust contact met ons op!

Schermafbeelding 2015-08-07 om 12.44.16