Coconut Balm Care

Coconut Balm Care | €14,50

De eerste paar dagen na de waxbehandeling is de huid gevoeliger en verdient het extra goede verzorging. Daarom is onze Coconut Balm Care één van de meest gewilde producten onder onze klanten. Het product heeft een antibacteriële werking en beschermt daarom goed tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast is de Coconut Balm Care ontstekingsremmend en werkt daarom mee in het herstel van de huid.

De Coconut Balm Care bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, namelijk kokosnoot olie, olijfolie, shea butter en vitamine E. Daarnaast is de Coconut Balm Care verrijkt met de stof squalene, waardoor veroudering wordt tegengegaan en jouw huid er jonger uit blijft zien.

Je kan onze Coconut Balm Care voor het hele lichaam, voor je gezicht en voor je haar gebruiken. Dit product is echt fantastisch. Daarbij is het voor elk huidtype en kan je het product elke dag gebruiken als moisturizer.

Belangrijke tip is om het product altijd met een schoon spateltje uit de pot te halen, zodat de balsem schoon blijft. Het product is zuinig in gebruik. Je kan het heel dun aanbrengen waardoor je lekker lang doet met één pot. Geen spateltje? Vraag er een aan onze Wax Technicians.

Om dit product te kopen kun je contact opnemen met onze customer support, binnen lopen in één van onze vestigingen of vragen naar het product na afloop van je behandeling. Onze Wax Technicians informeren je graag over het desbetreffende product!

coco en benen