Full Body Wax

Neck + Chest + Belly + Arm Pits + Arms + Brazilian + Full Legs + Hands + Feet, Back + Bottom

Wil jij een glad en fris gevoel over je hele lichaam zonder last te krijgen van rode bultjes en stoppels? Met deze package ben je in korte tijd verlost van alle lichaamsbeharing en geniet je van een gladde huid. We waxen in één behandeling alles van onder de kin tot en met de tenen.

Wat houdt deze package in?

Tijdens deze behandeling waxen wij je hele lichaam van nek naar beneden. Oftewel: je borst, buik, rug, benen, schaamstreek, oksels en armen krijgen een professionele waxbehandeling. Uiteraard kun jij altijd kiezen om lichaamsdelen niet te laten waxen of juist toe te voegen aan jouw behandeling, zoals bijvoorbeeld het waxen van de wenkbrauwen of de bovenlip.

Waarom deze package?

Na een waxbehandeling blijven je haartjes minstens twee weken weg. Na vier tot zes weken kun je opnieuw een behandeling inplannen. Deze behandeling kan voor jou prettig zijn, omdat je, in tegenstelling tot het scheren en harsen van je lichaam, stukken minder last krijgt van rode bultjes en een geïrriteerde huid. Verzorg je lichaam na een behandeling goed om onze verzorgingsproducten, zoals een Aleppo Soap of Coconut Balm Care en geniet van een optimaal wax resultaat. Deze package is bijvoorbeeld ideaal als je in de zomerperiode lekker op vakantie gaat.