Onderarmen waxen

Onderarmen waxen

Haren op je onderarmen zijn heel normaal. In de zomer, als je korte mouwen aan hebt, zijn deze haren zichtbaar. Niet iedereen is hier even blij mee en dus kan dit leiden tot een onzeker gevoel. Kom langs bij The Wax Bar! In een korte behandeling zorgen wij dat jouw haar vanaf je elleboog tot aan je polsen helemaal haar vrij, schoon en glad is.

Onderarmen harsen

Heb je ervaring met het harsen van je armen? Vergis je dan vooral niet, want harsen is niet hetzelfde als waxen. Wanneer jij je armen laat waxen bij The Wax Bar zul je merken dat deze behandeling een stuk minder pijnlijk is. Dit komt doordat de wax zich enkel aan de haartjes hecht, terwijl hars zich ook aan de huid hecht.

Ben je benieuwd naar al onze waxbehandelingen? Bekijk dan hier al onze behandelingen. Geïnteresseerd in meerdere behandelingen? Daar bieden we mooie aanbiedingen voor! Bekijk hier al onze waxpakketten. Meer weten over waxen? Bekijk dan hier al onze wax tips!

Voordelen van onderarmen waxen

In vergelijking met het scheren van je onderarmen heeft het waxen van je onderarmen vele voordelen. We zetten ze voor je op een rijtje: 

  • De haartjes blijven langer weg doordat ze er met de wortel uit worden getrokken
  • Je krijgt een zachtere huid doordat je geen stoppels hebt
  • Geen last meer van ingegroeide haartjes en scheerwondjes
  • Na verloop van tijd krijg groeien er minder haren terug

Onderarmen waxen bij The Wax Bar

Wij werken bij The Wax Bar stuk voor stuk met professionele opgeleide Wax Technicians die ervoor zorgen dat jouw behandeling voor onderarm haar verwijderen zo prettig mogelijk verloopt. Met maar liefst vijf vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.