Lower Leg + Brazilian Wax

Lower Leg + Brazilian Wax

Onderbenen + Brazilian Wax

Ben jij ook altijd zo lang bezig onder de douche met het scheren van je onderbenen en schaamstreek? En moet je een dag later weer scheren? Dan is waxen voor jou de oplossing. Door je onderbenen en schaamstreek bij The Wax Bar te waxen ben jij twee weken gegarandeerd van een mooie gladde huid. Onze Wax Technicians zorgen ervoor dat jij je helemaal op je gemak kan voelen bij The Wax Bar.

Wat is Lower Leg + Brazilian Wax?

Bij een Lower Leg en Brazilian Wax waxen wij jouw onderbenen en schaamstreek. Wij nemen daarbij ook je bilnaad en knieën mee. Een Lower Leg en Brazilian Wax is één van onze meest geboekte behandelingen en staat daarom ook in onze top 5. Door geen losse behandelingen, maar dit pakket te boeken profiteer jij ook nog eens van voordeel. 

Waarom Lower Leg + Brazilian Wax?

Na een waxbehandeling blijven je haartjes minstens twee weken weg. Na vier tot zes weken kun je opnieuw een Lower Leg en Brazilian Wax inplannen. Een pakket behandeling kun voor jou prettig zijn, omdat je, in tegenstelling tot het scheren en harsen van je lichaam, stukken minder last krijgt van rode bultjes en een geïrriteerde huid. Verzorg je lichaam na een behandeling goed om onze verzorgingsproducten, zoals een Aleppo Soap of Coconut Balm Care en geniet van een optimaal wax resultaat. Een Lower Leg en Brazilian Wax is bijvoorbeeld ideaal als je in de zomerperiode op vakantie gaat.