Monobrow waxen

Monobrow Wax

Monobrow waxen

Sommige mensen hun wenkbrauwen groeien iets meer naar binnen. Dit kan leiden tot een onzeker gevoel. The Wax Bar helpt je hierbij. Bij deze behandeling die wij aanbieden om je monobrow te laten waxen wordt het beetje haar op je neusbrug gewaxt dat tussen je wenkbrauwen in groeit. Door deze haren te laten waxen groeit het voor een langere tijd niet meer terug en krijg je geen stoppels.

Monobrow waxen of harsen

Het waxen van het gezicht doet helemaal geen pijn. Dat komt omdat we bij The Wax Bar gebruik maken van onze eigen unieke Supreme Hot Wax. In tegenstelling tot harsen doet waxen dus echt veel minder pijn. Het verschil tussen harsen en waxen is dat hars zich zowel aan de haartjes als aan de huid hecht, waardoor de huid belast wordt. Bij waxen hecht de wax zich alleen om het haartje. Hierdoor doet het veel minder pijn als jij je gezicht laat waxen en belast jij je gezichtshuid minder met een waxbehandeling dan als je kiest voor harsen.

Monobrow waxen bij The Wax Bar

Het kan gevaarlijk zijn als je zelf aan de slag gaat met het ontharen van je gezicht. Ga daarom voor het waxen van je gezicht niet zelf aan de slag, maar kies voor een optimaal resultaat voor een gezichtswax die wordt verzorgd door een professional bij The Wax Bar. The Wax Bar is te vinden op diverse locaties in het hele land. Zien we je snel?