Gedeelte van de rug waxen

Partial Back Wax

Gedeelte van de rug waxen

Een gedeelte van je rug laten waxen bij The Wax Bar is nu ook mogelijk! Als je een deel van je rug wilt laten waxen maar één van de andere rug behandelingen is niet wat jij zoekt? Dan is dit de behandeling voor jou. In een korte tijd zorgen wij dat het gewenste haar weg wordt gehaald voor een schoon en fris resultaat.

Gedeelte van de rug waxen of harsen

Als jij je rug laat waxen bij The Wax Bar zul je merken dat dit een minder pijnlijke ervaring is dan je rug haar verwijderen met hars. Dat komt omdat The Wax Bar alleen maar waxproducten van hoge kwaliteit gebruikt. De wax hecht zich namelijk aan de haartjes, terwijl hars zich ook aan de huid hecht. Hierdoor zijn de behandelingen bij The Wax Bar vele malen minder pijnlijk dan een ouderwetse harsbehandeling.

Gedeelte van de rug waxen bij The Wax Bar

Wij werken bij The Wax Bar stuk voor stuk met professionele opgeleide Wax Technicians die ervoor zorgen dat jouw behandeling voor het verwijderen van rug haar zo prettig mogelijk verloopt. Met maar liefst vijf vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.