Gedeelte van de rug waxen

Partial Back Wax

Wil je een gedeelte van je rug laten waxen?

Overweeg je om je rug te laten waxen, maar vind je de hele rug net iets te veel? Bij The Wax Bar bieden we de mogelijkheid om slechts een gedeelte van je rug te laten waxen. Je kunt kiezen tussen de boven- of onderkant van je rug. Het voordeel van gedeeltelijk je rug waxen is dat je toch meerdere weken kunt genieten van een zijdezachte rug. Onze ervaren Wax Technicians zorgen ervoor dat al het ongewenste haar zorgvuldig wordt verwijderd, waardoor je een gladde en verzorgde uitstraling behoudt.

Rug waxen mannen

Het laten waxen van rughaar is voor mannen een gebruikelijke en effectieve methode om ongewenst haar te verwijderen. Naast dat waxen effectief is om ongewenst haar te verwijderen, blijft je rug ook langer egaal doordat het haar vanaf de haarwortel wordt verwijderd. De wax hecht zich namelijk aan de haartjes, terwijl hars zich ook aan de huid hecht. Hierdoor zijn de behandelingen bij The Wax Bar vele malen minder pijnlijk dan een ouderwetse harsbehandeling.

Gedeelte van de rug waxen bij The Wax Bar

Bij The Wax Bar werken we uitsluitend met professioneel opgeleide Wax Technicians die ervoor zorgen dat jouw rug haar waxen zo comfortabel mogelijk verloopt. Of je nu kiest voor de bovenkant of de onderkant van je rug, onze experts zorgen voor een vakkundige en prettige ervaring. Met vijf vestigingen verspreid over verschillende locaties, is er altijd een The Wax Bar in de buurt om aan je wax behoeften te voldoen.