Rug waxen

Overweeg je je rug te laten waxen?

Het hebben van lichaamshaar is niets om je voor te schamen. Het kan echter zo zijn dat je je lichaamshaar niet mooi vind. Het waxen van rug haar is met name onder de mannen zeer populair. Je bent dus zeker niet de eerste die bij onze salon langskomt voor een wax behandeling. Het prettige aan het rug waxen is dat je voor meerdere weken niet meer hoeft om te kijken naar het teruggroeien van je rug haar. Je kunt dus voor een langere tijd genieten van een gladde en egale rug.

Rug waxen voor mannen

Bij waxen denk je misschien direct aan het ontharen voor vrouwen, maar een waxbehandeling voor een man is heel normaal. Vroeger ging je als man misschien zelf aan de slag met het verwijderen van je rug haar, maar nu kun je als man ook terecht bij The Wax Bar voor een professionele wax behandeling. Het gevoel van een gladde rug is heerlijk. Je kleding zit weer prettig op je huid en als je met ontbloot bovenlijf rondloopt voel je je met een gladde huid veel zelfverzekerder. Een Back Wax is één van de meest voorkomende behandelingen bij The Wax Bar.

Rug waxen bij The Wax Bar

Als je je rug laat waxen bij The Wax Bar zul je merken dat dit een minder pijnlijke ervaring is dan je rughaar verwijderen met hars. Dat komt omdat The Wax Bar alleen maar wax producten van hoge kwaliteit gebruikt. De wax hecht zich namelijk aan de haartjes, terwijl hars zich ook aan de huid hecht. Hierdoor zijn de behandelingen bij The Wax Bar vele malen minder pijnlijk dan een ouderwetse harsbehandeling. Wij werken bij The Wax Bar stuk voor stuk met professionele opgeleide Wax Technicians, die ervoor zorgen dat jouw behandeling voor het verwijderen van je rug haar zo prettig mogelijk verloopt. Met maar liefst vijf vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Benieuwd naar onze pakketten? Bekijk ook eens ons rug pakket.