Rug waxen

Back Wax

Rug Waxen

Bij waxen denk je misschien direct aan het ontharen voor vrouwen, maar een waxbehandeling voor een man is heel normaal. Vroeger ging je als man misschien zelf aan de slag met het verwijderen van je rughaar, maar nu kun je als man ook terecht bij The Wax Bar voor een professionele waxbehandeling. Het gevoel van een gladde rug is heerlijk. Je kleding zit weer prettig op je huid en als je met ontbloot bovenlijf rondloopt voel je je met een gladde huid veel zelfverzekerder. Een Back Wax is één van de meest voorkomende behandelingen bij The Wax Bar.

Rug waxen of harsen

Als jij je rug laat waxen bij The Wax Bar zul je merken dat dit een minder pijnlijke ervaring is dan je rughaar verwijderen met hars. Dat komt omdat The Wax Bar alleen maar waxproducten van hoge kwaliteit gebruikt. De wax hecht zich namelijk aan de haartjes, terwijl hars zich ook aan de huid hecht. Hierdoor zijn de behandelingen bij The Wax Bar vele malen minder pijnlijk dan een ouderwetse harsbehandeling.

Rug waxen bij The Wax Bar

Wij werken bij The Wax Bar stuk voor stuk met professionele opgeleide Wax Technicians, die ervoor zorgen dat jouw behandeling voor het verwijderen van je rughaar zo prettig mogelijk verloopt. Met maar liefst vijf vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.