Schouders waxen

Shoulder Wax

Schouders waxen

Steeds vaker zijn de klanten van The Wax Bar mannen. Ze komen bijvoorbeeld voor een Shoulder Wax. Met het dragen van een t-shirt of iets dergelijks kunnen de haartjes op je schouders gaan irriteren. In plaatst van het scheren van je schouders kan je nu ook terecht bij The Wax Bar voor een professionele Wax behandeling. Dit zorgt er voor dat jij kan genieten van jezelf zonder irritaties!

Schouders waxen of harsen

Als jij je schouders laat waxen bij The Wax Bar zul je merken dat dit een minder pijnlijke ervaring is dan je schouderhaar verwijderen met hars. Dat komt omdat The Wax Bar alleen maar waxproducten van hoge kwaliteit gebruikt. De wax hecht zich namelijk aan de haartjes, terwijl hars zich ook aan de huid hecht. Hierdoor zijn de behandelingen bij The Wax Bar vele malen minder pijnlijk dan een ouderwetse harsbehandeling.

Schouders waxen bij The Wax Bar

Wij werken bij The Wax Bar stuk voor stuk met professionele opgeleide Wax Technicians die ervoor zorgen dat jouw behandeling voor het verwijderen van schouderhaar zo prettig mogelijk verloopt. Met maar liefst vijf vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.