Bovenarmen waxen

Bovenarmen waxen

Wil je je armen laten waxen maar eigenlijk liever alleen je bovenarmen? Dat kan nu! The Wax Bar helpt graag met je bovenarm ontharen. De haartjes worden bij een bovenarm wax van je schouder tot en met je elleboog verwijderd. Na de korte behandeling, is je huid weer lekker glad, schoon en haarloos.

Bovenarmen harsen of waxen 

Heb je ervaring met het harsen van je armen? Vergis je dan vooral niet, want harsen is niet hetzelfde als waxen. Het waxen van je huid biedt ten opzichte van harsen enkele voordelen: 

  • Een wax behandeling is minder pijnlijk. Wanneer jij je armen laat waxen zul je merken dat deze behandeling een stuk minder pijnlijk is. Dit komt doordat de wax zich enkel aan de haartjes hecht, terwijl hars zich ook aan de huid hecht.
  • Harde wax heeft een betere grip op de haartjes. Dit zorgt ervoor dat het resultaat optimaal is en de haartjes perfect worden verwijderd.
  • Waxen gaat sneller. De warmte van de wax kan het proces comfortabeler maken en je poriën openen, zodat de haren makkelijker verwijderbaar zijn en je dus sneller klaar bent!
  • De haren op je arm blijven voor 3 tot 6 weken weg. Dat betekent lang genieten van een zachte huid!

Komen er na het waxen van je armhaar donkere haren terug?

Na het waxen van je armen zullen de nieuwe haren die teruggroeien dezelfde kleur en textuur hebben als je natuurlijke haargroei. Waxen verwijdert de haren vanaf de haarwortel, waardoor het enige tijd duurt voordat nieuwe haren weer verschijnen.

Bovenarmen waxen bij The Wax Bar

Wij werken bij The Wax Bar stuk voor stuk met professionele opgeleide Wax Technicians die ervoor zorgen dat jouw behandeling voor het verwijderen van armhaar  zo prettig mogelijk verloopt. Met maar liefst vijf vestigingen is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Bekijk hier alle pakketten en wax deals!