Full Leg + Brazilian Wax

Full Leg + Brazilian Wax

Hele benen + Brazilian Wax

Het combineren van een Full Leg Wax en een Brazilian Wax kan nu bij The Wax Bar. In één behandeling zorgen wij dat je onderbenen, bovenbenen en schaamstreek worden gewaxt zodat jij de deur uit loopt met een schone, gladde en volledig haarloze huid. Deze package is de meest gekozen door de klanten van The Wax Bar. Tijdens jouw bezoek zorgen de Wax Technicians voor een zeker gevoel.

Wat is een Full Leg + Brazilian Wax?

Bij een Full Leg en Brazilian Wax waxen wij jouw hele benen en de schaamstreek. Wij nemen daarbij ook je bilnaad mee. Een Full Leg en Brazilian Wax is één van onze meest geboekte behandelingen en staat daarom ook in onze top 5. Door geen losse behandelingen, maar dit pakket te boeken profiteer jij ook nog eens van voordeel. 

Waarom Full Leg + Brazilian Wax?

Na een waxbehandeling blijven je haartjes minstens twee weken weg. Na vier tot zes weken kun je opnieuw een Full Leg en Brazilian Wax inplannen. Een pakket behandeling kun voor jou prettig zijn, omdat je, in tegenstelling tot het scheren en harsen van je lichaam, stukken minder last krijgt van rode bultjes en een geïrriteerde huid. Verzorg je lichaam na een behandeling goed om onze verzorgingsproducten, zoals een Aleppo Soap of Coconut Balm Care en geniet van een optimaal wax resultaat. Een Full Leg en Brazilian Wax is bijvoorbeeld ideaal als je in de zomerperiode op vakantie gaat.