benen m en a

Gladde benen in 35 minuten? Zo doe je dat!

Zijdezachte en gladde benen; dat willen we toch allemaal? Er zijn veel methodes en technieken om dit te bereiken. Het waxen van je benen is hier één van. Bij The Wax Bar zorgen we in 35 minuten voor super gladde en zachte benen. Hoe? Dat lichten we graag toe!

Gladde benen door te waxen

Het waxen van de benen of een ander lichaamsdeel heeft veel voordelen vergeleken met andere ontharingsmethoden. Zo is waxen een van de meest natuurlijke manieren van ontharen en heb je niet langer last van stoppels en huidirritaties. Een andere reden om te kiezen voor een waxbehandeling is dat de haartjes langer wegblijven. Zo geniet je na een waxbeurt zo’n twee weken van gladde benen. Ideaal voor de zomermaanden of die zonnige vakantie!

Vóór je gladde benen behandeling

Wil jij graag je benen laten ontharen bij The Wax Bar? Laat dan voor je “gladde benen behandeling” op de planning staat, twee tot drie weken je haartjes groeien. Hierdoor kun je het beste uit de behandeling halen en kunnen wij ervoor zorgen dat jouw benen lekker glad worden. Verder raden we aan om je benen voor het waxen licht scrubt, hierdoor kunnen de haren makkelijker verwijderd worden.

Na je gladde benen behandeling

Zo’n één à twee dagen na de behandeling raden we aan de huid van je benen schoon te houden en geen strakke broek of panty aan te trekken. Hiermee zorg je voor warmte en wrijving van de huid wat tot irritaties kan leiden. Drie dagen na de behandeling mag je de huid scrubben zodat je benen super glad en zijdezacht worden. Gebruik na het scrubben van je benen onze After-Wax Caring Products als finishing touch.

Gladde benen in 35 minuten?

Maak dan nu een afspraak bij een Wax Bar bij jou in de buurt. Je afspraak kun je direct inplannen in onze online agenda. Zien we je snel?