hollywood wax

Hollywood waxen: tell me more!

Wat is Hollywood waxen?

Bij Hollywood Waxing of een Hollywood Wax behandeling wordt de gehele schaamstreek gewaxt. Vanaf de voorkant van de venusheuvel naar het midden en helemaal naar de achterkant wordt de schaamstreek onthaart. Ook de haartjes tussen de billen worden meegenomen. Deze wax methode wordt steeds populairder en is, zoals de naam al doet vermoeden, overgewaaid uit Amerika. Ook voor mannen bieden we deze behandeling aan. In ons menu noemen we de behandeling dan Male Brazilian Wax, de vrouwen kunnen een Brazilian Wax inplannen bij ons.

Verschil tussen Hollywood waxen en een Brazilian wax

Een Hollywood wax is te vergelijken met een Brazilian Wax. Het verschil tussen Hollywood waxen en een Brazilian wax is dat bij een Hollywood wax altijd álle haartjes in de schaamstreek worden verwijderd. Bij een Brazilian wax kan ook de keuze gemaakt worden om een streepje haar op de venusheuvel te laten staan. Geef altijd aan bij jouw behandeling als je een streepje wil laten staan, dan houden onze Wax Technicians daar rekening mee. Wanneer iemand tijdens een Brazilian wax dus kiest om alles weg te halen, kunnen we ook wel spreken van een Hollywood wax.

Hollywood wax tips

Onze tips voor een Hollywood wax behandeling verschillen weinig met onze algemene tips. We zetten de belangrijkste tips nog even voor je op een rijtje: 

  • Laat de haartjes twee tot drie weken voor de behandeling groeien. 
  • Bereid je huid voor op de Hollywood wax door de huid voor het waxen een paar dagen te scrubben.
  • Tot 48 uur na het waxen adviseren we om de huid schoon te houden en warmte en wrijving zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Drie dagen laten kun je je huid twee tot drie dagen per week scrubben om dode huidcellen te verwijderen.

Volg ons op social media:

Instagram
Facebook