Onze producten

Outback organics

Face & Body scrub

De Face & Body scrub lost dode huidcellen zachtjes op en verbetert de textuur van droge, ruwe plekken. De scrub bevat bergamot sinaasappel, sandelhout en roos oliën en is mild genoeg om te gebruiken op het gehele gezicht en lichaam.

Voor de beste werking breng je 2 tot 3 keer per week een ruime hoeveelheid aan op de huid en maak je cirkelvormige bewegingen tijdens het inmasseren. Hierbij is het van belang je te concentreren op de gebieden met een ruwe huid en ingegroeide haartjes.

Post-Wax Spray: 

Deze spray is ideaal om te gebruiken na een back, chest of leg wax. De huid kan na het waxen wat gevoelig zijn en er kunnen kleine pukkeltjes ontstaan doordat de haarfollikels de eerste 2 dagen nog open staan. De Post-Wax spray heeft een kalmerende werking en is alcoholvrij om irritatie, bultjes en puistjes te helpen voorkomen.

De spray bestaat uit Australische bush munt en menthol in combinatie met Aloë Vera en komkommer extracten. Deze koelen en kalmeren de huid. De antibacteriële werking van citroen en mirte olie gaat irritatie tegen.

Gebruik de spray 2 keer per dag op een schone huid. Doet dit tot 5 dagen na het waxen. Wanneer er puistjes ontstaan, gebruik de spray dan nogmaals 5 dagen. Deze spray is niet te gebruiken op het gezicht en de schaamstreek!

Bush Balm:

De Bush Balm is een romig en intensief hydraterend masker. De balm vermindert de roodheid en kalmeert de huid na het ontharen. Gebruik de balm onmiddellijk na het waxen. Doe dit met een dikke laag en verwijder na 5 tot 10 minuten de overtollige resten. Het is van belang dat je de balm met schone handen in de huid masseert, zo’n 2 tot 3 keer per dag. De balm is ook ideaal om te gebruiken als gezichtsmasker.

De balm is gemaakt van sea butter en macadamia olie.

Gebruik deze balm niet wanneer je een noten allergie hebt!

Ingrown Hair Serum: 

Dit serum is perfect te gebruiken na een brazilian wax (na 48u.) om ingegroeide haartjes en puistjes te bestrijden. Hardnekkige en ingroeide haartjes worden losgemaakt , waardoor er opnieuw een gladde huid ontstaat.

Gebruik het serum 1 keer per dag, wanneer het haar begint te groeien. Voor de behandeling van al bestaande ingegroeide haren moet de specifieke plek 2 keer per dag worden ingesmeerd.

Dit product is niet geschikt voor mensen met een allergie voor aspirine!

Skin wash: 

De skin wash is goed te gebruiken voor de borst, de rug, de schaamstreek en de oksels. De parfumvrije zeep, die een toevoeging van een biologische tea tree olie bevat, heeft een antibacteriële werking. Hierdoor is de skin wash ideaal na een rug of borst- behandeling. Reinig je huid de eerste 3 dagen na uw behandeling met deze was-emulsie onder de douche.  Voor mensen met acne werkt deze skin wash ook goed tegen wondjes.

De spotstick:

De spotstick helpt tegen puistjes en rode bultjes en kan direct op ongewenste plekken worden aangestipt. De stick vermindert de roodheid, dood bacteriën, geneest en kalmeert. De stick is klein genoeg om in je tas te bewaren en hierdoor makkelijk te gebruiken.

Hand- en body lotion:

Deze lotion is rijk aan macademia olie en dus verzachtend voor een droge, jeukende huid. De lotion bevat pure tea tree olie en is dus antibacterieel. De lotion kan het best gebruikt worden direct na het ontharen.

Dit product is niet geschikt voor mensen met een notenallergie.