Face & Body Scrub

Face & Body Scrub | €17,00

Drie dagen na het waxen is het belangrijk om te gaan scrubben. We raden aan om minimaal één keer per week de scrub te gebruiken op lichaam en gezicht (niet te dicht bij de ogen). Dit kan in combinatie met het gebruik van een Hammam Scrubhandschoen. Deze scrubhandschoen kun je overigens ook zonder de scrub gebruiken, zowel onder de douche als droog.

Onze Face & Body Scrub bestaat uit water, olijfolie, olijfzaad, groene klei, grapefruit en citrus. De scrubdeeltjes zijn gemaakt van de zaadjes binnenin olijfpitten, waardoor ze niet schadelijk zijn voor je huid en het milieu. De groene klei reinigt de huid grondig en zorgt voor een antibacteriële werking.

Deze scrub geeft je een egale, frisse huid. De dode huidcellen worden verwijderd en de ontwikkeling van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Hierdoor worden onzuiverheden ook geëgaliseerd. De olijfolie houdt de huid gehydrateerd, soepel en zacht. De grapefruit en citrus hebben een hoog vitamine C gehalte wat de huid schoon en fris houdt.

Na het scrubben is het altijd belangrijk om de huid goed te hydrateren. De olijfolie in de scrub helpt daar al aan mee, maar voor een optimale verzorging gebruik je ook nog een goede moisturizer zoals onze Coconut Balm Care.

Om dit product te kopen kun je contact opnemen met onze customer support, binnen lopen in één van onze vestigingen of vragen naar het product na afloop van je behandeling. Onze Wax Technicians informeren je graag over het desbetreffende product!

scrubpot