Hammam Scrubhandschoen

Hammam Scrubhandschoen | €8,50

Om de Face & Body Scrub aan te brengen kan je gebruik maken van de Scrubhandschoen, waardoor jij wordt gegarandeerd van een super zachte en stralende huid. Daarnaast kan onze scrubhandschoen ook zonder een product worden gebruikt. Nat kan de scrubhandschoen wat zachter aanvoelen op de huid en is daarmee perfect voor de gevoelige huid. Droog is de scrubhandschoen grover en harder en perfect voor de dikkere huid. Zo kan de scrubhandschoen gebruikt worden voor alle huidtypes.

De scrubhandschoen kan ervoor zorgen dat verouderde huidcellen, onzuiverheden en overtollige olie sneller verdwijnen en er een super zachte huid achterblijft. Voor het beste resultaat maak je ronddraaiende bewegingen op de huid. Verzorg de huid erna goed met bijvoorbeeld onze Coconut Balm Care.

Om dit product te kopen kun je contact opnemen met onze customer support, binnen lopen in één van onze vestigingen of vragen naar het product na afloop van je behandeling. Onze Wax Technicians informeren je graag over het desbetreffende product!

hammam