wax drop

Schaamhaar waxen

Het waxen van de schaamstreek of bikinilijn is een populaire waxbehandeling bij The Wax Bar. Met name in aanloop van de zomervakantie en gedurende deze zomervakantie willen veel vrouwen én mannen hun schaamhaar laten waxen. Door het laten waxen van je schaamhaar heb je in je vakantie (én buiten je vakantie) óók paar weken vrij van het verwijderen van de haartjes rondom je schaamstreek. Heerlijk toch? Een gladde bikinilijn en schaamstreek zonder hier moeite voor te doen?

Schaamhaar verwijderen

Het verwijderen van je schaamhaar kan op diverse manieren zoals scheren, harsen en waxen. Een nadeel van het scheren van je schaamhaar is dat de haartjes snel terug groeien. Ook zorgt het scheren van schaamhaar vaak voor roodheid en irritatie. Gelukkig heeft The Wax Bar een goede oplossing voor deze ‘probleempjes’: laat je schaamhaar waxen! Door het waxen van je schaamhaar ben je snel en voor langere tijd verlost van de haartjes. Een bijkomend voordeel is dat wanneer je schaamhaar terug groeit, de stoppels minder hard zijn en je veel minder last hebt van ingegroeide haren. In ons menu kun je de behandeling om te schaamhaar te waxen terugvinden onder de naam brazilian wax of male brazilian wax. Als je niet alles wil laten weghalen is misschien de bikini wax iets voor jou.

Schaamhaar waxen of harsen?

“Doet het waxen van de schaamstreek niet heel veel pijn?” Nee hoor! Dat valt allemaal ontzettend mee. Een ander verhaal is het laten harsen van de schaamstreek. Het verschil tussen harsen en waxen is dat hars zich aan het schaamhaar én de huid van de schaamstreek hecht. Hierdoor wordt tijdens het harsen van je schaamhaar ook de gevoelige huid van je schaamstreek belast. Bij het waxen van je schaamhaar is dit niet het geval: de wax klemt zich alleen om het haartje. Hierdoor doet een waxbeurt stukken minder pijn en wordt de huid van je schaamhaar minder belast.

Schaamhaar waxen bij The Wax Bar

We adviseren niet zelf aan de slag te gaan met het waxen van je schaamhaar. De huid van je schaamstreek is erg gevoelig. Ook kan het erg gevaarlijk zijn als het waxen van je schaamhaar niet goed gebeurt. Kies daarom voor een optimaal resultaat en laat een Brazilian Wax doen door een professional. The Wax Bar is te vinden op diverse plaatsen in Nederland, waardoor je geen lange reis hoeft te maken voor een prettige waxbehandeling.

Volg ons op social media:

Instagram
Facebook