bankrol

Wat is je bikinilijn?

Je bikinilijn is de overgang van de binnenkant van de lies naar de, door je bikinibroek of slip, bedekte huid. Veel dames laten de bikinilijn ontharen zodat er geen haartjes zichtbaar zijn langs het broekje van de bikini, slip of het badpak. In dit artikel vertellen onze Wax Technicians meer over het ontharen van de bikinlijn en de voordelen van een waxbehandeling voor de bikinilijn.

Hoe kan ik mijn bikinilijn ontharen?

Bikinilijn scheren

De bikinilijn kun je eenvoudig zelf ontharen met een scheermesje. Echter komt het regelmatig voor dat er hierdoor rode bultjes ontstaan in de bikinilijn zone. Niet erg charmant als je in de zomerperiode in je bikini over het strand loopt. Tevens komen de haartjes na een scheerbeurt erg snel terug; in veel gevallen kun je de volgende dag weer aan de slag met het scheermes. Onze Wax Technicians raden daarom aan om de bikinilijn te laten ontharen met warme wax.

Bikinilijn ontharen met wax

Het voordeel van de bikinilijn ontharen met warme wax is dat je niet te maken krijgt met de nadelen van de bikinilijn scheren. Ofwel: een waxbehandeling van de bikinilijn zorgt voor een volkomen gladde huid zonder rode bultjes of ingegroeide haartjes én de haren blijven langer weg. Na het bikinilijn ontharen met wax geniet je +/- 2 weken van een volledig haarvrije bikinilijn. Een ander voordeel van bikiniwax is dat de haartjes zachter terugkomen dan na een scheerbeurt.

Klik op Brazilian Wax als je meer wilt weten over waxen van de schaamstreek