Let’s do this together! Covid-19 Safety Measures

Klik hier voor onze COVID-19 maatregelen voor jouw en onze bescherming

No Show Beleid

Het beleid van The Wax Bar m.b.t. No Show: Tot 24 uur is annuleren kosteloos Vanaf 24 - 12 uur voor je afspraak wordt er 50% van het totaal bedrag in rekening gebracht. Vanaf 12 uur of korter voor aanvang van je afspraak moeten we helaas het volledige bedrag in rekening brengen.

The Wax Bar vestigingen accepteren alleen PIN betalingen.

Perfect service, lovely waxstress Katie knows how to put you at ease, so the treatment is over before you know it 🙂

Palmira

De eerste keer dat ik mijn benen liet waxen, het was een redelijk spontane afspraak waar ik absoluut geen spijt van heb. Met een gevoelige huid was ik erg bang voor irritatie en veel pijn. Dit viel allemaal reuze mee, de pijn voelde voor mij als een pleister die je er in een keer af haalt. Het is niet heel prettig, maar ook niet heel pijnlijk. Ik ben in Amersfoort super geholpen en het was super gezellig!!
Ik kom zeker nog een keer terug en neem hopelijk wat mensen meer mee die het willen proberen.

Anouk

Hoi the Wax Bar.
Gisteren voor het eerst bij TheWaxBar in Rotterdam geweest
Eerst voldoen aan de Corrona voorschriften bij binnenkomst handen reinigen en mondkapje.
Een vriendelijk welkom, en mocht meelopen met Augus.
Augus (die vriendelijk zonder moeilijk gedoe) aangaf welke kledingstukken er aan mochten blijven en welke uit mochten.
Je ligt de eerste 2 minuten lig je wat oncomfortabel op tafel, maar door de nuchtere Rotterdamse aanpak( van Augus ( niet Lulle maar poetsen)
was dat snel weg. De pijn viel erg mee (soms ook niet), en het resultaat is zeker heel prettig.
Ik kom over 4 weken weer terug.
vriendelijke groet
Sander

Sander

Goedemiddag, vandaag voor het eerst naar de wax bar geweest in den Haag. Was daar voor een boyzilian en gehele benen wax. De barista was super aardig en haar uitleg was goed. De pijn viel me reuzemee. Mij gaan ze daar vaker zien.
Gr John

John vd Steen

afgelopen woensdag 19 febr geweest in Amsterdam goed ontvangst en goede uitleg de dame heeft mij gerust gesteld was mijn eerste keer erg tevreden vr ;gr Joop van Dokkumburg

Joop van Dokkumburg

Vandaag voor het eerst geweest, voor armen en benen. Ben zeer deskundig geholpen. Goede sfeer, vriendelijk, en professioneel!

Faouzia

Vanochtend voor het eerst mijn bakkebaard laten waxen bij The Wax Bar in Amsterdam. Ik ben oprecht zeer tevreden over het resultaat. Tijdens het waxen had ik pijn maar dat is logisch maar heel gauw trok dat weg. Ook vond ik de service erg goed, de dame achter de balie had super veel respect en stelde je gerust. Toen ik daar zat te wachten had ik gelijk een goed gevoel. Ik zal zeker vaker komen.

Nouhaila

Gisteren 1e keer Brazilian wax ben keurig geholpen de behandeling viel reuze mee super blij met het resultaat had ik jaren eerder moeten doen. Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt bedankt voor de goede service wax bar Den Haag

Nathalie

Zelf kom ik al enige jaren bij The Waxbar in Rotterdam. Naar volle tevredenheid. Onlangs mijn 13-jarige dochter overtuigd van het nut van waxen vs scheren. Met enige spanning gingen we er naar toe en wat viel het mee! Het resultaat was super. Ook zij is fan!
Alleen jammer dat er voor deze categorie geen ‘studenten-korting’ is. Deze categorie is toch jullie goed voor de doorstroom.
Wellicht goed om er over na te denken om iets voor deze doelgroep te doen.

Miss C.

Gisteren voor de eerste keer naar The Wax Bar in Breda geweest voor een wax beurt. Netjes en zeer vriendelijk ontvangen bij binnenkomst en vrij snel daarna aan de slag gegaan. Naast de professionele behandeling ook genoeg informatie gekregen over hoe te handelen in de dagen na de wax, ben ik erg blij mee. Ik kan niet anders zeggen dan dat het bezoek een zeer fijne ervaring was die ik aan iedereen van harte kan aanbevelen !! Bedankt en tot de volgende keer !!!

Quint

Mijn eerste ervaring met een Brazilian wax (Rotterdam) was goed. Fijn dat ik me eerst even kon opfrissen, de bar is geweldig, fijn ontvangst van het personeel (professioneel) en alles nettjes en schoon. Jammer dat mijn haren niet lang genoeg waren voor mijn eerste afspraak, hopelijk is het resultaat nog beter bij mijn volgende afspraak. Met het resultaat van nu ben ik ook tevreden, grotendeels alles glad en zacht. De spullen die je eventueel moet aanschaffen na je behandeling zijn betaalbaar en ze ruiken heerlijk. De pijn viel enorm mee, tijdens de behandeling is het logisch dat je wat voelt, daarna lichtelijk pijn maar na een dag is het weg, alsof je nooit hebt gewaxt dus het is te doen. Kijk nu al uit naar mijn volgende afspraak!

Marjolein

Mijn eerste ervaring met een Brazilian wax. Zoals elke man (neem ik aan) was ik wel een tikje nerveus want ik had geen idee hoeveel pijn aan de edele delen ik zou moeten verdragen. Viel reuze mee. Afspraak was snel ingepland, gastvrouw en waxdame waren allebei erg vriendelijk. Ik had er werkelijk niets op aan te merken, volgende afspraak staat al gepland.

J.A. van M. te E.

Beste Kim,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je geen positieve ervaring hebt gehad. Ik ga deze review zeker meenemen in de bespreking dus het probleem zal zeker worden aangekaart.

The Wax Bar

Vandaag bij the wax bar in Rotterdam geweest. Op de website staat dat je voor je eerste afspraak 10 min van te voren aanwezig moet zijn ivm het invullen van een formulier mbt medicijngebruik etc. Ik was er netjes 10 min van te voren en er is mij niks gevraagd over een formulier. Ik heb dit ook aangegeven hoe dit nou zit en de dame gaf aan dat ik het formulier binnen in de kamer zou invullen of haar collega zou er in ieder geval een aantal vragen over stellen. Nou niet gebeurd dus. Ook heb ik recht op studentenkorting, omdat ik student ben, maar die kreeg ik nu niet omdat de studentenkorting alleen toegepast word op afspraken tussen 13:00 en 17:00 en mijn afspraak stond om 12:20. Dit was ook teleurstellend als klant die voor het eerst een bezoek brengt aan the waxbar. De behandeling is wel goed verlopen. Vriendelijke dame. Ik ben blij met het resultaat van de brazilian wax, maar niet met de service.

Elseligia

Wederom een goede behandeling gehad van Deborah, zoals altijd zeer deskundig.

Alex

Hallo, na een aantal keren in Amersfoort geweest te zijn ben ik nu 2 keer in geholpen in Amsterdam. De behandeling was super. Lekker gekletst met de dame achter de balie. De behandelingen waren bijna pijnloos en de wax technician gaf goed aan wat ze ging doen. Ik maak zeker weer een afspraak. Alleen de afstand is een beetje een nadeel, zit wel 2 uur heen en 2 uur terug in de auto…. Maar voor de rest is het TOP!

Jacob

Laatst ben ik langs geweest bij The waxbar in den haag, voor een brazillian en een oksel treatment!

Ontzettend goed geholpen, beantwoorden al mijn vragen, en stelde mij erg gerust!
Volgende afspraak is al ingepland 🙂 !!!!

Laticha

Inplannen is een ramp, weinig tijden voor mannen.
Het resultaat was heerlijk. De behandeling was professioneel en vriendelijk, ik kom terug.

Gerrit

The Wax Bar

The Wax Bar is een gespecialiseerde waxsalon gelegen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda , Amersfoort en Noordwijk. Het concept van The Wax Bar is overgebracht vanuit Singapore en biedt je een van de meest comfortabele en professionele waxing behandelingen die er bestaat.

Onze waxbehandelingen

De wax van The Wax Bar is een unieke ‘Hot Wax’ warm, zacht en steeds met een nieuwe spatel op een stukje huid aangebracht. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibel plakje dat door onze Wax Technicians supersnel wordt verwijderd. Onze wax neemt alle haartjes inclusief de worteltjes mee: pas na minimaal 4 weken hoef je er weer aan te denken. In de tussentijd zijn er geen harde stoppels, huidirritatie of haar-ingroei, maar een zachte huid die je met ontharen door middel van scheren of epileren niet kan bereiken. En ook bij intiemere lichaamsdelen (Brazilian Wax, Bikini Wax, Bottom Wax) kun je het proberen, want daar is zo’n gevoel natuurlijk nog veel prettiger.

Waxing bij The Wax Bar

The Wax Bar is ontworpen om je helemaal op je gemak te laten voelen. We werken snel, op afspraak en tot 21u, buitengewoon hygiënisch en met een methode ontwikkeld door jarenlange internationale ervaring. The Wax Bar is niet een traditionele schoonheidssalon, maar een gespecialiseerde shop voor ontharen. Dat merk je aan onze inrichting, onze Wax Tecs en het resultaat. Natuurlijk krijg je ook een relaxte intake en een lekker drankje als je binnenkomt.

Zien we je snel?