Eerste keer waxen

De eerste keer waxen

Zijn scheermesjes jouw metgezel vanaf dag één, maar ben je de rode irritatie na het scheren helemaal beu? Of blijf je klungelen met harsstrips of ontharingscreme? Stap dan uit je comfortzone en laat je voor de eerste keer waxen! In het begin kan dit best spannend zijn, maar zodra je de deur van The Wax Bar opent zal deze spanning snel wegvloeien. Onze barista’s zorgen ervoor dat jij je helemaal thuis voelt en je met een prettig gevoel aan je waxbehandeling begint. Onlangs kwam Demi bij ons langs voor haar eerste waxbehandeling. Bekijk hieronder haar vlog om te horen hoe haar eerste wax ervaring bij The Wax Bar was.

“Ik ga me laten waxen, maar heb dit nog nooit eerder gedaan!”

Vlogster Demi van Beijnen liet haar benen waxen bij onze waxbar in Breda. Ze neemt je mee met haar afspraak en deelt haar wax ervaringen. Zoals ze zelf zegt: “Ik ga vandaag mijn benen laten waxen en ik ben heel benieuwd want ik heb dit nog nooit eerder gedaan! Dus ik weet niet of het pijn doet of niet; ik weet écht niet wat ik ga voelen!”.

 

Wax ervaring van Demi

“Het was super gezellig, echt heel erg leuk. Dus dat verdoofde ook een beetje de pijn. Over zes weken heb ik weer een afspraak gemaakt voor mijn benen. Aankomende zaterdag ga ik langs voor een brazilian wax en ik hoop dat dit niet te veel pijn gaat doen. Ik vind waxen een ideale oplossing: je haartjes blijven vijf weken weg en op sommige plekken komt het helemaal niet meer terug. Wel moet ik consequent zijn met het maken van een afspraak, zodat ik ook terug blijf gaan voor een nieuwe waxbehandeling.” Demi sluit haar vlog af met de woorden: “Nu ga ik eerst even drie uur lang aan mijn benen voelen hoe zacht ze zijn!”

 

Maak een afspraak voor je eerste waxbehandeling!

Wil je meer weten over de eerste keer waxen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag met de voorbereidingen op je eerste waxbehandeling. Ook voor advies en meer informatie over onze werkwijze, onze waxbehandelingen of het maken van een afspraak kun je ons contacteren! Stap jij over je wax angst heen en zien we je snel voor een eerste waxbehandeling?